Ako si vybrať detské postieľky?

Na ceste je váš vytúžený drobček a stále nemáte detskú postieľku pre bábätko? Jedna z najlepších investícii aké môžete spraviť v detstve pre svoje dieťa je práve kvalitná detská postieľka. Naša ponuka je naozaj široká a určite si každý dokáže vybrať tú najvhodnejšiu. Vieme, že vaše dieťatko je jedinečné, a s rastúcim vekom sa menia aj jeho potreby. Preto ponúkame výber z kategórii postieľka pre novorodenca, detské postieľky pre bábätká, či postieľky pre deti.

V ponuke máme úplne všetko čo vás napadne pri slovnom spojení „detské postieľky“. Všetky rôzne farby, tvary, materiály, rozmery a ceny. Detská postieľka so zvieratkom poteší každé detské oko, keď na postieľke zbadá veľkú aplikáciu žirafy. Alebo bielu postieľku, ktorou nikdy nič nepokazíte? Detská postieľka v bielej farbe pôsobí minimalisticky, čisto a nevinne. A také bábätká sú. Či podľa vášho vkusu by bola najlepšia postieľka z dreva ? Drevené detské postieľky sú pevné, odolné a perfektne sa hodia do väčšiny interiérov práve vďaka svojej neutrálnej farbe, ktorá zútulní každú izbu. Väčšina rodičov volí drevené postieľky, pretože sú nadčasové a kľudne sa dajú využiť aj neskôr pri ďalšom dieťati. Ak čakáte malú princezničku, čo môže byť viac rozprávkové ako detská postieľka s baldachýnom? Nejedno malé dievčatko túži, aby sa jej decká postieľka premenila na posteľ kráľovnej.

            Samozrejme naše detské postieľky pre bábätká majú rôzne rozmery. Najobľúbenejším formátom je práve detská postieľka 120x60. Ale keď si bližšie pozriete našu ponuku, zistíte, že detská postieľka má rozmanité rozmery. Okrem rozličných rozmerov vám takisto ponúkame aj detské postieľky s matracom. Bábätká potrebujú, aby ich detské postieľky mali kvalitný matrac. Len tak bude zabezpečený pokojný spánok a zdravý vývin.

            Na neposlednom mieste je určite aj cena. Zaujíma vás detská postieľka a jej cena? Ak hľadáte lacné detské postieľky ste na správnom mieste! Naše detské postieľky sú lacné, ale to nič nemení na ich kvalite. Vieme, že hlavne rodičov poteší, keď nájdu najlacnejšie postieľky, z ktorých si môžu vybrať tú najlepšiu postieľku pre ich dieťatko.

Pri výbere detskej postieľky vám radi poradíme, tak aby ste si vybrali podľa vaších predstáv a potrieb. U nás sú detské postieľky od výmyslu sveta, taký výber inde nenájdete.

3 tipy, ako správne vybrať detskú postieľku

Čakáte bábätko a stojíte pred dilemou, ako vybrať vhodnú detskú postieľku? Trh ponúka skutočne široký výber. Ako sa v ňom zorientovať a na čo primárne pri výbere myslieť? 

Spočiatku prespia bábätka prevažnú časť dňa. Aj preto si pri výbere detskej postieľky dajte záležať na jej kvalite a bezpečnosti. Správna detská postieľka zabezpečí vášmu dieťatku kvalitný spánok a zdravý vývin chrbtice. Nezabúdajte však ani na seba. Zvoľte postieľku, pri „obsluhe“ ktorej sa nebudete musieť namáhať.

Drevená klasika je stále in

Jedným z najdôležitejších faktorov pri rozhodovaní je materiál postieľky pre bábätko. Mnoho mamičiek zostáva verných drevenej klasike. Ak máte v pláne využívať detskú postieľku niekoľko rokov, prípadne aj pre ďalšie dieťatko, siahnite po tvrdom dreve, ktoré vydrží dlhšie. Obľúbená je borovica alebo buk. Alebo moderná kombinácia MDF dosky a masívu, pričom nosné konštrukcie sú z masívu dreva, aby sa zachovala pevnosť a stabilita ako pri drevených postieľkách, no zároveň, je veľmi moderná a dizajnová, tým, že Mdf doska je možná vo viacerých farebných variáciách, či dokonca s rôznymi obrázkami ako disney, či iné rozprávky alebo dokonca vygravírované motívy.

Pohodlie aj praktickosť

Zamýšľate sa nad otázkou, či zvoliť polohovateľnú alebo pevnú postieľku? Praktickejšie sú rozhodne tie polohovateľne, ktoré ponúkajú možnosť nastaviť rošť alebo ležiacu plochu do rôznych výšok. Ako bude vaše bábätko rásť, oceníte túto možnosť. Pri novorodencovi zvolíte najvyššiu polohu a budete mať ku nemu jednoduchší prístup – bez namáhavého zohýbania sa. Neskôr, až o čosi podrastie a začne si sadať, budete chcieť, aby sa z detskej postieľky bez vášho vedomia nemalo dieťatko šancu dostať. To zabezpečíte prispôsobením polohy roštu do nižšej polohy. Predná bočnica bude tým pádom v dostatočnej výške.

Čo najbližšie pri bábätku

Vyššiu mieru pohodlia pri vkladaní bábätka do postieľky vám zabezpečí postieľka so sťahovacou bočnicou. Možnosť úplneho komfortu máte pri postieľkach k posteli, tak že si môžete postieľku pripevniť priamo ku vašej, manželskej posteli. Vďaka tejto možnosti môžete byť so svojim dieťatkom v tesnej blízkosti po celú noc. Nočné dojčenie priamo poležiačky už viac nebude problém.