Ako zariadiť detskú izbu?

Detské izby sú miesta, kde sa Vaše deti hrajú a učia sa, robiť prvé krôčiky. Je to miesto kde prídu jeho kamaráti, kde oddychuje, spinká a prichádza na všetky tie úžasné myšlienky. Detská izba je pre Vaše dieťa malé kráľovstvo, s ktorým sa bude navždy spájať jeho detstvo. Zariaďte ju teda tak, aby podporila pestrú detskú fantáziu, bola funkčná a s dieťaťom „rástla“. S nami to navyše zvládnete bez zaťaženia Vašej peňaženky.

postel_skrina_komoda_1

Vyberáme detskú posteľ

Pri výbere nábytku do detskej izby hrá hlavnú úlohu detská postieľka či posteľ. Dieťaťu poskytuje útočisko a miesto pre relax, oddych a spánok, takže by mala navodzovať príjemné pocity. Okrem zabezpečenia kvalitného spánku, detské postele v našej ponuke sú vyrobené z kvalitných materiálov, spĺňajú požiadavky na úložné priestory a k dispozícií je množstvo modelov, z ktorých si Vaše dieťa môže vybrať motív obľúbenej rozprávkovej postavičky, filmového hrdinu, prípadne na postieľku môžete nechať potlačiť vlastnú rodinnú fotografiu. Ponúkame široký sortiment postelí s ohrádkou, poschodových postelí či postelí s prístelkami, ktoré vyriešia otázku menších rozmerov detskej izby a budú výborným riešením pre izbičky obývané viacerými súrodencami.

komplet_izba

Malé veľké dobrodružstvá

Nábytok do detskej izby by mal vydržať viac rokov a jeho využitie by postupom času nemalo strácať na funkčnosti. U nás si vyberiete skrinky, prebaľovacie pulty, písacie stoly či stoličky alebo napríklad aj detské pohovky, ktoré tieto kritériá spĺňajú. Či je Vaše dieťatko ešte len bábätko, alebo už chodí do školy, u nás vyberiete do jeho izbičky ten pravý nábytok.

komplet_izba_1

Zariaďujete izbu pre malú princeznú, výskumníčku, indiánku alebo námorníka či futbalistu? Vytvorte s pomocou nášho nábytku príbeh, ktorý budú žiť Vaše deti a budete každý deň počuť detský smiech pri vymýšľaní nových hier. Podporte detskú hravosť, fantáziu a záujmy Vašich detí. Detská izba pre dievča v jemných ružových tónoch s vílami a princeznami z rozprávok alebo rozkošnými zvieratkami poteší každé dievčatko. Detská izba pre chlapca s obľúbenou športovou tematikou, hrdinami z obľúbených filmov zas naštartujú tie pravé chlapčenské dobrodružstvá.

Pri zariaďovaní detskej izby nezabúdajte ani na detaily. Okrem výberu nábytku útulnú atmosféru vytvoríte pomocou hravých motívov na kobercoch, vhodne zvolených obliečok na periny a vankúše či farebných tapiet na stenu, ktoré môžu byť priamo súčasťou hier Vašich detičiek.