Háčkované koberce a koberce z bavlny, ktoré sa dajú prať

Koberce pravdepodobne nikdy nevyjdú z módy a dokazujú nám to aj pri každoročne sa meniacich trendoch interiérového dizajnu. Ukážeme vám, prečo sú prateľné koberce lepšou voľbou vo väčšine domácností a v ktorých izbách je v súčasnosti koberec naozaj must-have.

pletene koberce

Háčkované koberce na dekoráciu

Háčkované koberce a dečky, aké sme kedysi mali možnosť vidieť na televízoroch a poličkách u starých rodičov, sú už dávno out. Moderné háčkované koberce sú však dokonalou dekoráciou v obývacej izbe, spálni, detskej izbe, ale aj v pracovni či predsieni. Množstvo inšpirácií v katalógoch o bývaní aj na internete sú dôkazom toho, že správny výber háčkovaného koberca dokáže naozaj zútulniť váš príbytok.

koberce1

Koberce z kvalitného materiálu

Okrem háčkovaných kobercov však existuje aj ďalšia trendy alternatíva, ktorá má okrem dekoratívnej funkcie aj tú praktickú. Sú ňou bavlnené koberce vhodné aj do detských izieb. Koberce do detskej izby musia byť 100 % zdravotne nezávadné. To znamená, že pri ich výrobe je použitá naozaj 100 % bavlna, ktorá nebola dodatočne farbená toxickými alebo inými zdravie ohrozujúcimi farbami. Máte tak istotu, že vaše deti trávia čas na bezpečnom a ekologickom koberci, ktorý je šetrný k vám aj k životnému prostrediu.

Koberce z bavlny sú prateľné

Koľko nehôd s čokoládovou zmrzlinou, červeným vínom, kávou už ste zažili doma na koberci? Koľkokrát sa o to postaral nevyvenčený domáci miláčik alebo žalúdočné problémy niekoho z rodiny? Klasický koberec sa častokrát nedá tak ľahko vyčistiť a ak oň nechcete prísť, musíte ho dať profesionálne vytepovať. Koberce z našej ponuky sa dajú dať do práčky s kapacitou 6 a viac kg. Pri použití kvalitného pracieho prášku tak už žiadna nehoda nemusí byť permanentná.

Originálne vzory

Prateľné koberce z bavlny v našej ponuke sú zdobené originálnymi vzormi v moderných farbách, ktoré dokonale oživia každú domácnosť. Jednoduché geometrické tvary inšpirované aztéckou kultúrou pôsobia hravo a zároveň elegantne. Takýto koberec u vás doma rozhodne nikto neprehliadne.

Ručná výroba najvyššej kvality

Nesmieme zabudnúť, že bavlnené koberce sú precízne ručne vyrábané. Každý kúsok je tak skutočný originál s dôrazom na detail. Vďaka svojej štruktúre a použitému materiálu je výsledný produkt naozaj ľahký a manipulácia s ním je tak jednoduchá.

Do detských izieb aj do obývačky

Koberce z našej ponuky sú určené nielen do detských izieb, ale aj do obývačky, spálne či na chodbu. Nemusíte sa báť položiť koberec ani do kuchyne, kde bravúrne ochráni plávajúcu podlahu alebo dlažbu a každá kvapka či iné kúsky jedla z varenia sa dajú pohodlne vyprať.