Skladacie matrace a kresielka sú ideálne na sedenie do detskej izby

Už ste objavili našu ponuku detských rozkladacích kresielok, respektíve skladacích matracov? Práve tieto produkty tvoria sú vynikajúcou voľbou najmä do menších bytov, kde chcete takzvane trafiť dve muchy jednou ranou. Potešte vaše deti dizajnovým kúskom nábytku do detskej izby či obývačky, ktorý má aj ďalšie využitie.

sedenievdetskejizbe

Matrace na sedenie

Prvoradou úlohou matracov je, samozrejme, komfortný spánok. Ako však aj pri iných produktoch, aj vo svete matracov existujú multifunkčné kúsky, ktoré ponúkajú oveľa širšie využitie. Medzi takéto produkty patria napríklad aj detské skladacie kresielka, respektíve detské skladacie matrace.

Detské kresielka

Skladacie detské kresielka patria k bestsellerom našej ponuky. Na prvý pohľad pripomínajú malú detskú pohovku, sedací vak alebo kreslo. Po rozložení sa z nich však stane plnohodnotný matrac nielen pre deti, ale aj pre dospelých, ktorý napríklad návšteve ponúkne plnohodnotný komfort a zdravý spánok.

Praktické skladacie matrace

Ak pre vás nie je dôležitá funkcia zloženia matracov na detské kresielka, vyberte si z ponuky klasických skladacích matracov. Sú vynikajúce ako záložné a najmä skladné riešenie pre návštevy, ale aj na cesty karavanom či na kempovanie, kde si chcete vychutnať plný komfort. Skladací matrac je skvelým riešením aj v prípade, keď sa jeden z rodičov potrebuje pri malom dieťati dobre vyspať v inej miestnosti a nechce stráviť noc na gauči.

Aké sú ďalšie alternatívy?

Ak hľadáte alternatívne riešenie k detskému skladaciemu kresielku a nepotrebujete, aby sa dalo rozložiť na matrac, vyberte si napríklad z ponuky sedacích vakov alebo plnohodnotných detských kresielok s originálnou potlačou pre chlapcov aj dievčatá, ktoré im poskytnú komfort v detskej izbe, ale aj ich vlastné miesto pri pozeraní rozprávok v obývačke. Ak naopak hľadáte skladné riešenie občasného prespania návštevy, vyberte si z vrchných matracov na gauč, ktoré ochránia vašu pohovku a zároveň poskytnú prázdninárovi väčší komfort.

Vyberte si z našej ponuky

Prezrite si celú našu ponuku detského nábytku, skladacích matracov, ale aj ďalších produktov a doplnkov do detskej izby za skvelé ceny. Nezmeškajte aj náš pravidelný výpredaj skladu, kde si môžete uchmatnúť vysnívaný kúsok nábytku za zvýhodnenú sumu.